Unde EmmaCremma întâlnește Cluj-Napoca

În ultimii ani, orașul nostru a devenit acasă pentru un număr mare de restaurante și cafenele noi. Mici întreprinzători sau mari investitori au deschis ușile pentru clujeni, oferindu-le produse și servicii din ce în ce mai bune. Și ca orice oraș neaoș ardelenesc, concurența este una prietenoasă, condusă de patroni pasionați, care își respectă clienții și angajații, și care își recunosc unul altuia calitățile. Mulți dintre ei au devenit prietenii și colaboratorii noștri, și asta ne face foarte mândri.

Și pentru că EmmaCremma nu are încă un punct de desfacere, aceste cafenele au devenit micile noastre porți prin care întâmpinăm clujenii iubitori de deserturi naturale. Ne vedem la:

Prietenii noștri de la Demmers, primii noștri colaboratori, îi găsiți în inima orașului, în Piața Unirii. La Demmers veți găsi cele mai multe sortimente de torturi: Tort de morcovi, Coffee Drama, Funky Peanut, și, ocazional, Oriental Chai. De asemenea, doar la ei veți găsi două produse cu ceai verde: Matcha Cheesecake la borcan, și Matcha Cookies. Sau, dacă doriți doar un biscuite gigantic lângă un ceai excelent, puteți cere un Biscuite Crăpat.
Adresa: Piața Unirii nr. 9
Orar: zilnic 10:00-20:00

Meron (pe strada Napoca și în Polus), cei mai noi pe lista noastră de colaboratori și proaspăt intrați pe piața cafenelelor din oraș, au cea mai variată gamă de produse de servit lângă cafea: Biscuiți Crăpați, Biscuiți cu Ovăz și cocos, Banana Bread, Chec cu mac și nucă, Batoane de nucă și caramel.
Adresa: str. Napoca nr. 3; Orar: zilnic 08.00-22.00
Adresa: Polus Center; Orar: zilnic 10.00-22.00

Un loc de suflet, o sufragerie/librărie/cafenea, la Koffer găsiți pe lângă o cafea artizanală de origine, și un Cheesecake cu ciocolată sau cu fructe de pădure, o felie de Tort de morcovi, sau un Biscuite crăpat.
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 46/1
Orar: Luni-Vineri 08:00-22:00; Sâmbătă 10:00-22:00

Cea mai „profesionistă” cafea la mână, preparată din cele mai bune blenduri internationale, le găsești la Let’s Coffee. La ei vei găsi Banana Bread și Biscuiți crăpați, întotdeauna proaspete. Vasile si Alexandra sunt gazde minunate, te vor face să te întorci și de fiecare dată și să te simți ca acasă.
Adresa: Regele Ferdinand nr. 30
Orar: Luni-Vineri 07:00-18:00

Dacă ești in în trecere pe Victor Babeș, ne găsești și la Victor.Fresh to go, cu două torturi (Cheesecake cu banane și caramel sau fructe de pădure, și Tort de morcovi), cu Banana Bread, sau cu Biscuiți Crăpați. Merită să încerci și salatele, sandwichurile, freshurile și smoothieurile, cu singuranță te vor încânta indiferent dacă le vei servi la una dintre măsuțe, sau la mână!
Adresa: Victor Babes nr. 33
Orar: Luni-Joi 07:30-17:00; Vineri: 07:30-16:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *