Tort mousse de ciocolată albă şi piersici

Cu o ocazie foarte specială în familia noastră, acum, în plină vară, am creat acest tort în semn de prețuire mamei mele care a împlinit 50 de ani.

Am vrut să fac un tort care nu doar să-i placă, dar care să o caracterizeze. Așa că, la bază, am pus un blat cu un gust intens de cacao, fraged și siropos, pentru inginerul, managerul, conducătorul din ea.
Peste el am întins un mousse de ciocolată albă, dulce, moale și cremos, dar ferm, pentru mama cea blândă și neșovăielnică.
În fine, toată treaba asta am finisat-o cu o fâșie de piersici coapte încurcate cu zahăr brun și drese cu nucă prăjită, să fie proaspete și vii, cum e ea la 50 de ani: mai puternică și mai strălucitoare decât niciodată.

Și dacă vă uitați la acest tort și vi se pare o combinație reușită, cu siguranță veți vrea să o cunoașteți pe mama.

Un răspuns la Tort mousse de ciocolată albă şi piersici

  1. Vio spune:

    Felicitari pentru creativitate Ema. Tortul arata exceptional si cred ca mama ta s-a bucurat mult de el. De fapt, toate prajiturile arata grozav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *