Tort de morcovi

Deși inedit, tortul de morcovi e un desert plin de culoare, de aromă, și de texturi felurite.

Blatul foarte siropos și pufos îmbină morcovii răzăliți cu zahărul brun, scorțișoara și un pumn de nucă prăjită măcinată. Între blaturi se întinde o cremă de brânză catifelată, aromată cu un strop de vanilie. Iar ca bonus, am caramelizat niște nucă prăjită pentru o textură mai jucăușă și mai crocantă.

Acest desert poate fi comandat și în varianta „mini„, perfect pentru petreceri!

Tortul de morcovi este disponibil la Demmers Teehaus.
http://www.emmacremma.ro/emmacremma-la-demmers-teehaus

10 răspunsuri la Tort de morcovi

  1. Puiu Darlea spune:

    …ultima data cand am mancat delicatese care doar se apropie de acest tort, a fost intr-o chocolaterie din Bruges!
    Incredibil de savuros!
    Felicitari Ema si mult succes in ceea ce faci, a bright future awaits you!
    Sincer,

    Puiu

  2. Pingback: EmmaCremma la Marty City

  3. Amedeia Neamtu spune:

    Este absolut EXCEPTIONAL!!! Il iubim si l-am savurat toata familia de la bunici pana la pitici 🙂 Un gust care nu poate fi descris, oricat m-as stradui…FANTASTIC!! Multumim mult, Emma!

  4. Victor spune:

    Știți ce bun îi tortu ăsta?! … Oiioooioooooiiiiii ce bun îi! 🙂

  5. Pingback: Comenzi pentru Paşti, 2012 | EmmaCremma

  6. Pingback: Sărbători Pascale la EmmaCremma

  7. Pingback: EmmaCremma la Demmers Teehaus

  8. Pingback: EmmaCremma @ atelierul Floristiq Art

  9. Sandra Bendre spune:

    Nu obisnuiesc sa las review-uri dar aseara am mancat acest tort la o zi de nastere si sunt absolut fascinata!!! Este incredibil, delicios si foarte fresh!
    Felicitari Emma!!

  10. Adriana Bocian spune:

    Este intr-adevar, cel mai bun tort pe care l-am mancat! Sper sa-l faceti multi ani de-aici inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *