Sărbători Pascale la EmmaCremma

Paștele este pentru noi creștinii cea mai mare și mai înălțătoare sărbătoare: înfrângerea  morții prin moarte și înviere. Pentru unii dintre noi, acest eveniment este unul personal, trăit zilnic prin promisiunea vieții de după moarte. Pentru alții, Paștele este o sărbătoare a reuniunii familiei, a revederii în jurul mesei îmbelșugate. Iar pentru alții, Paștele este o sărbătoare a societății, presărată cu zile libere, decorată cu iepurași și ouă roșii.

Anul acesta de Paști am fost reamintită într-un mod foarte personal de faptul că nu trăim etern, că viața că nu e decât o suflare și putem oricând pleca de pe acest pământ. Nu ne rămâne decât dragostea, credința, și încercarea de a fi mai sfinți în fiecare zi, trăind în bună înțelegere cu cei din jurul nostru.

Cu acest gând în minte, pentru masa de Paști am propus două torturi blânde, împodobite special de sărbătoare: tortul de morcovi cu „cuiburi de ouă” din ciocolată și drajeuri, și tortul de brânză (cheesecake) cu căpșuni proaspete și sos.

Pentru aceia care au dorit să ducă un platou de mici delicatese într-o vizită, la serviciu sau care au așteptat udători, am pregătit un platou de prăjitură cu banane, nuca, stafide, migdale și glauzură de ciocolată, brioșe de ciocolată decorate pentru Pasti și biscuiți mari de cafea cu crema mascarpone.

Tot de Paști am reluat colaborarea cu atelierul floral Oopsy Daisy și am creat un produs „frumos și gustos”: o coronița decorată cu ouă de prepeliță, flori de bumbac și ciupercuțe de porțelan, plină cu brioșe de ciocolată „gătite” pentru Paști.

În speranța că ați avut sărbători cu adevărat fericite, vă doresc o primăvara aducătoare de reînflorire și renaștere!

Emma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *