Arhiva etichetelor: vanilie

EmmaCremma la Demmers Teehaus

La Demmers Teehaus (Piața Unirii, Cluj-Napoca) vă propunem patru produse numai bune de savurat lângă o cană de ceai fierbinte sau cu gheață: brioșe de ciocolată, tort de morcovi cu nuci caramelizate și două torturi cu gust de ceai. Tortul … Continuarea

Tort de morcovi

Deși inedit, tortul de morcovi e un desert plin de culoare, de aromă, și de texturi felurite. Blatul foarte siropos și pufos îmbină morcovii răzăliți cu zahărul brun, scorțișoara și un pumn de nucă prăjită măcinată. Între blaturi se întinde … Continuarea

Coșulețe cu cremă de vanilie

Coșulețe din aluat fraged modelate manual, coapte la foc mic, umplute cu cremă de vanilie 100% naturală şi încoronate cu o afină! Continuarea

Coșulețe din ciocolată cu căpșuni și cremă de vanilie

Delicatele coșulețe construite direct în ciocolată adăpostesc o savuroasă cremă de vanilie, o căpșună proaspătă întreagă, și un strop de frișcă. Această fină delicatesă se lasă cu ciocolată pe degete și cu un oftat lung de plăcere. Pentru zilele arzătoare … Continuarea

Brioşe colorate pentru petreceri

Pentru că se modelează oricărui tip de eveniment, pentru că pot fi jucăușe dar elegante, pentru că sunt ușor de făcut dar și de devorat, brioșele sunt o prezență gastronomică des întâlnită la petreceri. Indiferent dacă e vorba de petreceri … Continuarea

Tort Pavlova cu fructe proaspete

Pavlova a fost creată în anii ’20 de către un cofetar neozelandez, în cinstea balerinei Anna Pavlova aflată în turneu în țară (deși geneza ei este în continuare subiect de dezbatere între NZ și Australia). Prima pavlova din care am … Continuarea

Mini eclere cu cremă de vanilie

Niciodată eclerele nu au fost mai bune decât cele făcute în casă, amestecate cu grijă, crescute cu răbdare, umplute cu cremă de vanilie legată pe foc mic, acoperite cu un strop de ciocolată.