Arhiva etichetelor: pireu de castane

EmmaCremma şi TIFF 2014

În micul nostru atelier coacem zilnic nu doar prăjituri proaspete, ci și proiecte de suflet. Și în fiecare an încercăm să ne arătăm susținerea față de Festivalului de Film Transilvania (TIFF). Pentru ediția a 12-a (TIFF.12) a festivalului am lansat … Continuarea

Mont Blanc

Mont Blanc este un desert sofisticat, cu o istorie care se întoarce până în Italia secolului XV, într-o carte de bucate. Rețeta a devenit cunoscută în Franța două secole mai târiu, și de atunci și-a păstrat aspectul și ingredientul de bază: … Continuarea

Mousse dublu cu castane şi căpşuni

Un mousse fin de castane, un strat crocant de nucă prăjită și ciocolată, acoperit cu căpșuni parfumate. De două ori mai bun.

Tort mousse cu castane și ciocolată neagră

Un mic tort acoperit cu fructe proaspete, fulgi de ciocolată albă și biscuiți personalizați pentru prietenii noștri.

Tort cu cremă de castane și ciocolată de casă

Blatul cu cacao însiropat cu lichior de cafea separă crema de castane de stratul generos de ciocolată de casă. Peste fâșia de cremă fină de ciocolată stau semețe câteva căpșuni proaspete, și, pentru contrast, câteva nuci caramelizate și pricomigdale de … Continuarea

Tort Mocaccino

Tort Mocaccino cu blat de cafea și cacao, cremă mascarpone și frişcă naturală din smântână, pireu de castane cu un praf de ness, un strop de cognac și doi de lichior de cafea, decorat cu nuci caramelizate, brâu de ciocolată … Continuarea