Arhiva etichetelor: cremă de brânză

Tort de morcovi

Deși inedit, tortul de morcovi e un desert plin de culoare, de aromă, și de texturi felurite. Blatul foarte siropos și pufos îmbină morcovii răzăliți cu zahărul brun, scorțișoara și un pumn de nucă prăjită măcinată. Între blaturi se întinde … Continuarea

Tort Cheesecake

Blatul crocant din biscuiți, crema fină de brânză acoperită cu un strat de sos de fructe sau fructe caramelizate fac din cheesecake un desert adorat peste tot în jurul lumii. Deși e un desert clasic, diversele topping-uri pot transforma această … Continuarea

Cheesecake cu mousse de mure și ciocolată albă

Cheesecake-ul (prăjitura cu brânză) e un desert calm, un desert liniștit, cu o textură cremoasă și densă, o minune pentru zilele de vară. Cele mai răspândite tipuri de cheescake sunt cel american (New York style) făcut din cremă de brânză, … Continuarea

Prăjitură cu morcov și cremă de brânză

Pufoasă și ușoară, prăjitura cu morcov e un desert lejer. Blatul siropos în contrast cu crema de brânză proaspătă formează o pereche inseparabilă. Iar peste combinația asta dementă, o migdală, un vârf de nucă sau firmituri de caramel.