Arhiva etichetelor: cacao

Tort mousse de ciocolată albă şi piersici

Blat cu un gust intens de cacao – fraged și siropos, mousse de ciocolată albă – dulce, moale și cremos dar ferm şi o fâșie de piersici coapte încurcate cu zahăr brun și drese cu nucă prăjită. Toate aranjate cu grijă în tortul văratic din mousse de ciocolată albă şi piersici. Continuarea

Acadele Tiramisu

Gustul intens al cafelei negre și amare care pătrunde pișcotul fraged, crema mascarpone dulce, cu o textură catifelată și dulce și, în sfârșit stratul subțire de pulbere de cacao explodează într-unul dintre cele mai apreciate deserturi italiene din toate timpurile. … Continuarea

Trufe de ciocolată

Sus, sus, pe scara celor mai bune, mai fine și mai luxoase dulciuri din lume, stau semețe Trufele de ciocolată. Dualitatea lor e debordantă: pe de-o parte mărunțele cât o mușcătură de copil. Acoperite în praf de cacao, în nucă, … Continuarea

Tort Mocaccino

Tort Mocaccino cu blat de cafea și cacao, cremă mascarpone și frişcă naturală din smântână, pireu de castane cu un praf de ness, un strop de cognac și doi de lichior de cafea, decorat cu nuci caramelizate, brâu de ciocolată … Continuarea