Puieți + Biscuiți = Iubire.

Ce poate însemna o perdea forestieră de 1,4 km sus pe dealu’ Feleacului în comparație cu cele 3 hectare de pădure care se defrișează în România oră de oră? Împădurirea de sâmbătă, 29 martie, organizată de Tășuleasa Social a adunat peste 250 de voluntari care cred că pas cu pas, pom cu pom, România poate fi un loc mai frumos, cu oameni mai buni și aer mai curat.

În iulie 2013 EmmaCremma se alătura echipei care a înotat la Swimathon pentru Tășuleasa Social. Fondurile strânse din campania noastră împreună cu banii strânși la Camino din „o limonadă, un copăcel” s-au materializat în cei 8000 de puieți plantați sâmbătă lângă Cluj.

Acțiunea din 29 martie s-a terminat cu crenvurști, zacuscă, și un mic „festival Feleac” cu puștii de la The Beat și Radu Farcane. Ca mulțumire pentru toată lumea, am copt niște copăcei de vanilie.

Vă mulțumim celor care v-ați implicat în acțiunea de strângere de fonduri pentru Swimathonul de anul trecut. Contribuția voastră a prins rădăcini sus pe Feleac, să fie într-un ceas bun!

Mai multe poze aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *