EmmaCremma la Il Caffé

Am început cu mare bucurie colaborarea cu cafenelele  Il Caffélocaluri cu tradiție îndelungată în Cluj-Napoca. Oferta variată de cafea și freshuri e completată de un meniu de mâncare ușoară și recent, de biscuiții noștri.

Il Caffé – Brâncuși 84
Acest bar are clienți fideli de peste 10 ani – nu multe localuri se pot mândri cu așa ceva. Un loc în care ajungi foarte repede să te simți „de-al casei”. Terasă liniștită și intimă.
Il CafféBrâncuși 12 A
Local „de degustare” deschis în 2005. Până la intrarea în Europa, aici se prăjea cafea „la vedere” și aroma cafelei proaspete te chema din stradă.
Cafeaua se servește în picioare sau pe scaune de bar. Ideal pentru cafea la mână sau opriri scurte „pe drum” pentru dependenții de cafea bună.
Il Caffe del centro – Universității 8
deschisă în noiembrie 2011. atmosferă urbană „de centru”, punct ideal de întâlnire pentru cafea și povești cu prietenii în pauza dintre cursuri. Loc frumos pentru revedere.

Il Caffé livrează aproape 4 tone de cafea pe an. În fiecare din cafenelele lor se beau peste 150 de cafele în fiecare zi la prețuri accesibile oricărui consumator. Lângă cafea și fresh, biscuiții noștri sunt aici să vă dorească o „bună dimineața”!

Un răspuns la EmmaCremma la Il Caffé

  1. Pingback: EmmaCremma la deschiderea atelierului Ciorchin | EmmaCremma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *