EmmaCremma la deschiderea atelierului Ciorchin

Ca stundentă a unei facultăți de arte (și ca fiică de sculptor), am consumat cu mare poftă evenimente culturale: lansări de carte, expoziții, spectacole și multe altele…. Atmosfera acestor evenimente e frenetică. Oameni care se cunosc mai mult sau mai puțin se strâng în jurul unui act artistic, beau un vin, și discută ca și când s-ar cunoaște de o viață. Simbioza care se creează la aceste evenimente e un fenomen rar, aproape inexplicabil, dar foarte special.

Când Radu Sălcudean (bun prieten de-al nostru  și un fotograf excepţional) ne-a spus că va avea o „deschidere oficială” a unui studio foto/școală de fotografie/spaţiu expoziţional alături de  Tomi Tóthpál și  Ştefan Socaciu, am căutat să aducem acestui răsfăț vizual și un strop de ciocolată. Lângă struguri și pâine neagră înmuiată în ulei de măsline, cei 150 de invitați au ronțăit și „chocolate crinkles„. Demnă de menționat este masa-obiect pe care organizatorii ne-au pus-o la dispoziție. Lucrarea „Centaur” este a sculptorului Adrian Gorgan, membru al Atelier 51.

Studioul foto este deschis sub aripa Centrului de Formare Profesională “Professional Care”. Cei trei băieți simpatici și-au zis simplu: Ciorchin, și pot fi găsiți pe strada Constanța nr.30, Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *