EmmaCremma @ atelierul Floristiq Art

Frumosul și dulcele: o pereche fericită de mulți, mulți ani. EmmaCremma a fost invitată să aducă „dulcele” la evenimentul „The New Bridal Bouquet” organizat de Florstiq Art în Cluj-Napoca, în 24 septembrie. Participanți din toată țara s-au strâns în jurul designului floral și au învățat împreună cu Andrea Stor tehnici noi de creație.

Noi le-am vorbit despre importanța ingredientelor naturale pentru obținerea produselor de calitate, despre cum a început EmmaCremma, despre ce ne dorim pentru clienții noștri și despre ce ne motivează. La pauza de masă, am oferit spre degustare 3 sortimente din torturile noastre: Tortul cu trei ciocolate, tortul Moccacino cu pireu de castane și cafea, și Tortul de morcovi (vedeta).

Și uite-așa am unit frumosul cu gustosul, am întâlnit oameni minunați și am învățat câte ceva despre flori și deserturi rafinate. Sperăm ca pe viitor colaborările noastre să continue sub forme noi, pentru că ne-a făcut mare, mare plăcere să participăm la acest eveniment.

Credit foto: Floristiq Art

Un răspuns la EmmaCremma @ atelierul Floristiq Art

  1. Szojka Edita spune:

    Buna. Fiind cofetar stiu ce inseamna munca in spatele usilor. As vrea sa va felicit pentru munca Dvs si sa va doresc mult succes in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *