Despre EmmaCremma

Fotografie de Mirela Voican

Două facultăți și un masterat mai târziu, am decis că e un moment bun să încerc să fac și altceva, așa că m-am înscris la un curs de cofetar-patiser. Din fericire, cursul și mai ales practica mi-au arătat ce să evit, și m-au motivat să încerc să ofer o alternativă pieței de dulciuri. Am învățat să folosesc produse naturale în schimburi prafurilor instant și ale găleților cu creme folosite în industrie, am început să-mi fac singură esența de vanilie și zahărul vanilat, să folosesc frișca naturală din smântână, și să dau produselor mele acea ultimă atingere de finețe. Am început să combin ingrediente, arome și texturi, și am descoperit un univers fantastic, care nu încetează să mă fascineze și care continuă să fie o provocare în procesul dobândirii tot mai multor tehnici.

Puternic susținută de Bogdan (autor al tuturor pozelor și creator al site-ului), câștig în fiecare zi tot mai multă încredere în mine, în imaginația mea și în puterea de a construi un dulce plin de aromă și de armonie.

Vă invit să degustați!

Despre fotografii

Fotografiile de pe emmacremma.ro sunt realizate de Bogdan Stănescu, cu excepţia celor la care apare menţionat autorul. Copierea lor şi folosirea fără acordul autorului fac subiectul încălcării drepturilor de autor şi se pedepsesc conform legilor în vigoare.

Comentariile nu sunt permise.