Comenzi

Laborator ÎNCHIS în perioada 15 septembrie – 15 ianuarie

EmmaCremma a început ca o mică afacere de familie: un soț și o soție care și-au dedicat timpul, pasiunile și resursele spre a crea ceva special împreună. În anii care au urmat, am sacrificat cu bucurie și cu multă satisfacție sărbători, weekenduri și vacanțe pentru a fi alături de clienții noștri.

Dar pentru sfârșitul acesta de an, am decis să luăm o pauză și să ne dedicăm familiei noastre, de aceea în perioada 15 septembrie-15 ianuarie laboratorul nostru va lucra exclusiv pentru firmele partenere. În tot acest timp veți găsi în continuare produsele EmmaCremma la Demmers Teahouse, Olivo Caffe to go, Victor. Fresh To Go, Meron, Let’s Coffee și Koffer.

Vă așteptăm cu bucurie în 2017 și vă dorim o toamnă plină de soare și de rod bogat!

Cu prietenie,
Emma și Bogdan

Informații utile după 15 ianuarie, 2017:

Pentru ca produsele noastre să fie mereu proaspete, preferăm să lucrăm doar pe bază de comandă, și nu avem produse „pe stoc”.
În această perioadă, vă sugerăm să ne contactați cu minim o săptămână în avans, chiar dacă e posibil să putem prelua comenzi și într-un interval mai scurt.

Pentru evenimente (nunți, botezuri, aniversări) vă stăm la dispoziție cu o ofertă personalizată pe care o puteți solicita la adresa de email emma@nospam-emmacremma.ro

Strada Berariei nr. 6
Cluj-Napoca, Romania

EmmaCremma este un laborator de cofetărie. La adresa noastră nu veți găsi un punct de desfacere, de aceea vă recomandăm să ne contactați telefonic, prin email sau pe facebook pentru informații și comenzi. Site-ul nostru este în curs de actualizare, nu ezitați să ne întrebați despre produsele noi.

Întâlnirile pentru propuneri de colaborare, contracte pentru evenimente etc. se fac doar pe bază de programare la adresa de email/numărul de telefon de pe site.

Program preluare comenzi:
Luni-Vineri 09:00-17:00

Program de livrări:
Marți-Sâmbătă 10:30-17:00
Ocazional, în perioada verii, laboratorul e deschis și duminica, în funcție de evenimentele pe care le avem.

Produsele comandate pot fi ridicate de la laboratorul nostru (Berăriei nr. 6) sau pot fi livrate contra cost (15 lei) în Cluj-Napoca, prin firmele cu care colaborăm.

Comentariile nu sunt permise.