Arhiva categoriei: Prăjituri

Coșulețe cu cremă de vanilie

Coșulețe din aluat fraged modelate manual, coapte la foc mic, umplute cu cremă de vanilie 100% naturală şi încoronate cu o afină! Continuarea

Mini tarte cu fructe

Tartele cu fructe sunt bucuria verii, când piețele abundă de produse proaspăt culese: mere aurii cu frunze-n codițe, caise dulci și persici pufoase, cireșe negre și vișine fragede, pere parfumate, și mai ales coloratele fructe de pădure: zmeură, afine, mure … Continuarea

Brioşe colorate pentru petreceri

Pentru că se modelează oricărui tip de eveniment, pentru că pot fi jucăușe dar elegante, pentru că sunt ușor de făcut dar și de devorat, brioșele sunt o prezență gastronomică des întâlnită la petreceri. Indiferent dacă e vorba de petreceri … Continuarea

Mini Brioşe cu cafea

Ideale lângă o cafea, un ceai sau chiar o limonadă, aceste simpatice brioșe în miniatură sunt construite dintr-o prăjitură de ciocolată, nucă și cafea, o cremă intensă de cafea și o boabă de cafea în ciocolată. Multă, multă cafea, pentru … Continuarea

Prăjitură Mocha

O prăjiturică numai bună ca gustare lângă o cafea. Blatul pufos de cacao și nucă acoperit cu o cremă mocha, ornat cu o migdală și un strop de cremă de ciocolată se combină perfect cu prospețimea unei felii de căpșună.

Cheesecake cu mousse de mure și ciocolată albă

Cheesecake-ul (prăjitura cu brânză) e un desert calm, un desert liniștit, cu o textură cremoasă și densă, o minune pentru zilele de vară. Cele mai răspândite tipuri de cheescake sunt cel american (New York style) făcut din cremă de brânză, … Continuarea

Pricomigdale

Bezele pline cu nucă, fragede in interior și crocante în exterior, umplute cu o cremă fină de ciocolată.

Mini eclere cu cremă de vanilie

Niciodată eclerele nu au fost mai bune decât cele făcute în casă, amestecate cu grijă, crescute cu răbdare, umplute cu cremă de vanilie legată pe foc mic, acoperite cu un strop de ciocolată.

Prăjitură cu morcov și cremă de brânză

Pufoasă și ușoară, prăjitura cu morcov e un desert lejer. Blatul siropos în contrast cu crema de brânză proaspătă formează o pereche inseparabilă. Iar peste combinația asta dementă, o migdală, un vârf de nucă sau firmituri de caramel.