Coșulețe cu cremă de vanilie
Coșulețe din aluat fraged modelate manual, coapte la foc mic, umplute cu cremă de vanilie 100% naturală şi încoronate cu o afină! Continuarea
Coșulețe din aluat fraged modelate manual, coapte la foc mic, umplute cu cremă de vanilie 100% naturală şi încoronate cu o afină! Continuarea
Tartele cu fructe sunt bucuria verii, când piețele abundă de produse proaspăt culese: mere aurii cu frunze-n codițe, caise dulci și persici pufoase, cireșe negre și vișine fragede, pere parfumate, și mai ales coloratele fructe de pădure: zmeură, afine, mure … Continuarea
Pentru că se modelează oricărui tip de eveniment, pentru că pot fi jucăușe dar elegante, pentru că sunt ușor de făcut dar și de devorat, brioșele sunt o prezență gastronomică des întâlnită la petreceri. Indiferent dacă e vorba de petreceri … Continuarea
Ideale lângă o cafea, un ceai sau chiar o limonadă, aceste simpatice brioșe în miniatură sunt construite dintr-o prăjitură de ciocolată, nucă și cafea, o cremă intensă de cafea și o boabă de cafea în ciocolată. Multă, multă cafea, pentru … Continuarea
O prăjiturică numai bună ca gustare lângă o cafea. Blatul pufos de cacao și nucă acoperit cu o cremă mocha, ornat cu o migdală și un strop de cremă de ciocolată se combină perfect cu prospețimea unei felii de căpșună.
Cheesecake-ul (prăjitura cu brânză) e un desert calm, un desert liniștit, cu o textură cremoasă și densă, o minune pentru zilele de vară. Cele mai răspândite tipuri de cheescake sunt cel american (New York style) făcut din cremă de brânză, … Continuarea
Bezele pline cu nucă, fragede in interior și crocante în exterior, umplute cu o cremă fină de ciocolată.
Niciodată eclerele nu au fost mai bune decât cele făcute în casă, amestecate cu grijă, crescute cu răbdare, umplute cu cremă de vanilie legată pe foc mic, acoperite cu un strop de ciocolată.
Pufoasă și ușoară, prăjitura cu morcov e un desert lejer. Blatul siropos în contrast cu crema de brânză proaspătă formează o pereche inseparabilă. Iar peste combinația asta dementă, o migdală, un vârf de nucă sau firmituri de caramel.